S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Primer imputat a Santa Margalida per la trama de comissions

areus | 02 Novembre, 2006 16:10

Potser a alguns les va passar desapercebut la noticia d'ahir pel dia que era, però dimarts el fiscal Ladislao Roig va imputar a Joan Ferragut (regidor de vies i obres) un presumpte delicte de denegació d'auxili a la justícia.

Aquesta imputació s'emmarca dins les diligències informatives 67/2006 que obrí el fiscal després d'arxivar les diligències del “cas cintes”, i arrel d'informacions publicades a Diario de Mallorca sobre comissions urbanístiques a Santa Margalida.

Ferragut havia manifestat a Diario de Mallorca que un veí li contà que havia pagat una comissió al regidor d'urbanisme Miquel Ordines, però quan el fiscal el cità per declarar Ferragut ho negà tot. Es veu que ara el fiscal ha pogut comprovar que efectivament Ferragut havia fet aquestes manifestacions al diari, i que per tant havia mentit a la seva declaració. Encara no hem pogut saber que va dir Ferragut en aquesta nova compareixença, ja tenim però el primer imputat per tota la trama de suposades comissions per urbanístiques.

Alguns me diuen que Ferragut no és com els altres, que sempre rep el dèbil i el que té menys culpa, i que els vertaders culpables són Del Olmo i n'Ordines.

Ho compartesc fins a cert punt, però el que està clar és que si en Joan Ferragut tenia coneixement de tota aquesta trama o hauria d'haver partit cap a ca seva fa temps, o ha de comptar la veritat. El que no pot ser és que en privat vagi contant corrupteles de Del Olmo i Ordines, i després les recolzi públicament, i a més ho tapi davant la justícia.

Per tant, el que crec és que si aquest pic paguen justs per pecadors, serà perquè els justs no han volgut estirar la manta dels pecadors.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb