S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Entrevista a Ultima Hora

areus | 07 Març, 2007 17:14

Avui surt una petita entrevista a Ultima Hora que me feren per l'apartat "Lo que usted me diga". La reproduesc aquí completa.

1.Ara està molt de moda fer llistats de compromisos de cara a les eleccions, quins són els principals compromisos d'Independents?

Un municipi modern, amb una gestió transparent i participativa, amb una autèntica descentralització de serveis als tres nuclis i que apostarà pel reciclatge i les energies renovables per estalviar i crear riquesa.

2.Què creus que és més urgent canviar a Santa Margalida?

Deixar d'improvisar i començar a planificar per resoldre les necessitats reals del municipi, noves escoles, instal·lacions esportives de qualitat i accessibles, garantir el servei d'aigua potable ...

3.Penses que el PP i CPU pagaran un preu polític pels presumptes casos de corrupció que els han esquitxat? Seran jutjats pel poble?

En part ja l'han pagat, i prova d'això és que no han deixat repetir als seus caps de llista.

4.El PP fa molts d'anys que governa a Santa Margalida, veus possible el canvi? Arribarà prest?

La gestió de PP i CPU només ha aconseguit endeutar-nos més sense resoldre les mancances que tenim. Un canvi no només és possible, és necessari.

5.L'urbanisme és una de les qüestions més controvertides a Santa Margalida, quin és el model territorial d'Independents?

No fa gaire Jaume Matas afirmava que una de les principals amenaces de Mallorca era l'augment de població. Aquí PP i CPU, els d'ara i els d'abans, defensen unes normes subsidiàries que permeten arribar a 40.000 habitants. Té cap lògica? Nosaltres defensam un urbanisme moderat que ens permeti aconseguir les infraestructures per garantir uns serveis públics de qualitat.

Comentaris

Re: Entrevista a Ultima Hora

Errant | 14/05/2007, 09:46

¿Que entiende usted por "Urbanismo moderado" señor Reus?

Re: Entrevista a Ultima Hora

Antoni Reus | 14/05/2007, 11:30

Un urbanisme que no permeti créixer la població sense preveure la capacitat de subministrament d'aigua potable, de clavegueram, la capacitat dels centres educatius, sanitaris, assistencials.

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb