S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Els Independents alerten del nivell de clorurs a Can Picafort

areus | 30 Novembre, 2006 13:59

Els problemes amb l'aigua al municipi no es redueix a la concentració elevada de nitrats a Santa Margalida. Uns anàlisis efectuats a Can Picafort al novembre mostren nivells de clorurs per damunt del límit admissible establert per l'autoritat sanitària.

Concretament el subministre, responsabilitat de l'empresa SOREA, mostra a Son Bauló a un análisi recent una concentració de 850 mg/l superant per tant el límit de 800 mg/l fixat per l'autoritat sanitària.

Per tant, demanam a l'Ajuntament que realitzi les comprovacions necessàries i alerti també a la població d'aquesta situació.

També volem insistir, en que tant la problemàtica dels nitrats, com la dels clorurs, es veuen agreujades per l'augment de les extraccions degut al gran creixement urbanístic, i que projectes com el complex turístic i camp de golf de Son Real són autèntiques aberracions des del punt de vista de l'aigua.

Finalment recordar que els Independents hem presentat una proposta perquè és compensi als ciutadans el sobrecost que els suposa no poder consumir l'aigua de la xarxa que esperam que es debati al proper plenari de desembre.

Aquí teniu l'anàlisi  fet a Son Bauló aquest mes de novembre.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb