S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Els Independents proposam que es faci un descompte a la factura de l'aigua

areus | 21 Novembre, 2006 17:07

L'Ajuntament té l'obligació de garantir que l'aigua subministrada sigui apta pel consum (article 4.1 del RD 140/2003), cosa que no està complint. Els ciutadans estan pagant com a bona una aigua que no ho és, encara que l'aigua es pugui emprar per tasques com dutxar-se o rentar la roba, el fet d'haver d'adquirir aigua d'altres llocs pel consum suposa un cost pels ciutadans que no en tenen cap culpa. Per això els Independents proposam que mentre el subministrament d'aigua no sigui apta pel consum es faci un descompte a la factura de l'aigua.

A part d'això, els Independents ens preocupa molt la situació hidrològica del municipi i la política que està duent a terme l'equip de govern: actualment al municipi tenim problemes amb els nitrats al nucli de la Vila i problemes amb els clorurs a Can Picafort i Son Serra. La política urbanística insostenible de permetre un gran creixement que està duent a terme l'equip de govern i projectes com el camp de Golf de Son Real no fan més que agreujar aquest problema,  que d'altra banda ja sabem com acabarà, grans inversions per des-saladores i plantes de tractament que haurem de pagar tots amb els rebuts de l'aigua.

BAN del batle sobre l'excés de nitrats

Comentaris

No te conformes

Ciutadà | 21/11/2006, 17:17

Hay que exigir que el suministro de agua, la mínima necesaria para vivir, sea buena. A partir de aquí, la que se derroche, que se pague a precio de oro. Pero descuentos no. Al revés, el que la malgaste que la pague a mayor precio.

Hi estic d'acord

Antoni Reus | 23/11/2006, 11:15

Estic d'acord amb el que planteges, però no ho veig incompatible:

Si les persones estan pagant un servei i aquest no es correspon amb el que paguen tenen dret a reclamar, i això és el sentit de la nostra proposta.

Ara bé, que el que tuda l'aigua l'ha de pagar més cara , estic totalment d'acord. I crec que és ben hora que s'apliquin tarifes progressives.

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb