S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Independents acusa a Ramis de voler confondre l'ètica política i el poder judicial

areus | 20 Setembre, 2006 16:00

El portaveu del PP Balear Miquel Ramis instà ahir als partits a respectar la presumpció d'innocència per Del Olmo. Amb aquestes declaracions Ramis vol confondre l'ètica política i el poder judicial.

Està clar que judicialment es respecte la presumpció d'innocència, ja que Del Olmo no ha estat condemnat, però el que no ha de fer Ramis és confondre el procés judicial i les responsabilitats polítiques.

La cinta motiu de les diligències no pot ser emprada com a prova a un procés judicial perquè cap de les dues (úniques) parts ha reconegut ser l'autora de la gravació, però això no nega que la conversa s'hagi produït, i, independentment de qualsevol procés judicial, si Del Olmo ha mantingut aquesta conversa, ha d'assumir responsabilitats polítiques i dimitir com a batle o en Miquel Ramis, en nom del PP, hauria d'explicar si donen suport a aquests tipus de conductes.

I si Del Olmo no fos l'interlocutor, no s'entén com després de l'arxiu de les diligències el PP no ha anunciat ja accions legals contra Diario de Mallorca per les informacions publicades.

D'altra banda, en breu els Independents iniciarem gestions perquè la cinta es pugui escoltar públicament, i per suposat convidarem a Miquel Ramis perquè pugui opinar, com tot el poble.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb