S'altre dia ...

eXTReMe Tracker
Bloc d'Antoni Reus, regidor de l'Ajuntament de Santa Margalida.
Portaveu dels Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra.

Qui hi ha darrera el camp de golf de Son Real?

areus | 24 Maig, 2006 15:55

La finca de Son Real pertanyia als germans Morell Magraner. El setembre de 2002 el pacte de progrés va comprar una part de la finca, 395 hectàrees, d'un total de de 856 que tenia la finca per 12 milions d'euros (2000 milions de pts).

Dos anys més tard, l'octubre de 2004 començà la tramitació d'un projecte de camp de golf amb oferta complementària a part de la finca restant, propietat encara dels germans Morell Magraner, que varen constituir una societat anomenada Golf de Can Picafort S.L.

I un poc més tard, la setmana passada, fullejant el setmanari Brisas (número 993 de dia 13 de maig) me vaig trobar amb aquesta foto (pàgina 22).

Foto del setmanari Brisas número 993 de dia 13 de maig, pàgina 22
(pitjau damunt per veure la foto més grossa)

La foto és de dia 6 de maig, a l'entrega dels premis Siurell de Plata.

Anem a veure qui són alguns dels protagonistes:

  • Rafael Perera (segon per l'esquerra), és advocat. Normalment defensa els càrrecs dels Partit Popular quan van de jutjats, per exemple a Antoni Del Olmo, batle de Santa Margalida, entre d'altres.

  • Gabriel Escarrer (primer per la dreta), hoteler, propietari de la cadena Sol Melià i el mallorquí més ric del mon (i la fortuna número 451 del món segons FORBES)

  • Maria Ignàsia Morell (al centre), propietària (junt amb els seus altres germans) de la finca de Son Real, i presidenta de la societat Golf de Can Picafort S.L que està intentant aconseguir l'interès general per construir un camp de golf.

No és divertit?

(més informació sobre el projecte del camp de golf de Son Real aquí, o al web de la plataforma Son Real No Té Preu)

Comentaris

Jo pensava que no es podia segregar

se que no se | 24/05/2006, 21:03

Bones, jo pensava que a Mallorca les finques no es podien segregar, o les grosses si que es pot? O és perquè la va comprar el govern i el govern pot fer excepcions?

es podia

un | 25/05/2006, 06:49

abans del pla territorial

son real

iluso | 27/01/2007, 19:07

una dita mallorquina diu que el qui te bo vola i el qui no redola "asi que creo que vamos acomernos el golf i los que estan en la foto se moriran i si con eso del golf cossigieran la eternidat lo entenderia"

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb